Homoseksualiteit en de Illuminati

Part 2 Homoseksualiteit en de Illuminati
Veel van ons hebben al over de illuminatie gehoord, of over de Rothschild, de bilderberg groep, vrijmetselaars of de bohemien club , Als je daarover niet weet  nodig ik je uit om daarin te gaan verdiepen .Wat ik wel wil delen met jullie is de illuminatie manifest en illuminatie card game .
Waarom deze 2 ? Want als jullie deze 2 concepten begrijpen ,kunnen jullie het homoseksuele thema ook makkelijk linken

De illuminatie manifest (Georgia Guidestones)
De Georgia Guidestones zijn grote granieten zuilen op een heuvel in Elbert County, Georgia, VS. Soms worden ze een "Amerikaans Stonehenge" genoemd. Op de granieten zuilen staat een bericht, waarin 10 hoofdpunten worden weergegeven in acht moderne talen. Het bericht bestaat uit aanwijzingen voor de overlevenden van een toekomstige apocalyps die een nieuwe en vooral betere beschaving moeten zien op te bouwen. De structuur zelf is tegelijkertijd een kompas, kalender en klok.Over het ontstaan van het monument bestaat veel geheimzinnigheid : het is niet duidelijk wie ertoe opdracht heeft gegeven en waarom.Ik ga niet het hele manifest ontleden maar alleen de 3 eerste punten.


Rule #1: Maintain humanity under 500,000,000 in perpetual balance with nature.(Handhaaf de mensheid onder 500.000.000 in eeuwigdurende balans met de natuur.)
Als de wereldbevolking was beperkt tot 500 miljoen mensen, zoals de Guidestones impliceren, dan zou dat betekenen dat de elite zou negentiende van de gehele bevolking vermoorden, Dit houdt in het uitroeien van ongeveer 6,5 miljard mensen .



Een aantal van de manieren waarop ze momenteel de uitvoering van deze "massa agenda uitroeiing" is door middel van vaccinaties, chemtrails, epidemieën,oorlogen,hongersnood, Natuurrampen (H.A.A.R.P), abortus, en GMO's; om maar een paar op te noemen.


Deze vermindering van de wereldbevolking past perfect in de filosofie van de Illuminatie. De conclusie is simpel. Ze geloven gewoon dat er te veel mensen op de planeet zijn en het doden van de meerderheid van de "nutteloze eters" is een voordeel voor de Nieuwe Wereld Orde. Daarom maakte dit het nummer een op hun lijst.
Rule #2: Guide reproduction wisely – improving fitness and diversity.(Leid reproductie wijselijk - het verbeteren van conditie en diversiteit.)
Deze regel vereist om wetten te creëren die aangeven hoeveel kinderen per gezin mogen zijn. Bovendien, "het verbeteren van diversiteit en fitness" kan worden verkregen met "selectief fokken" of de sterilisatie van ongewenste leden van de samenleving.



Dit heette vroeger "eugenetica", totdat het politiek incorrect werd vanwege de nazi's; die bewust begonnen  met het gebruik van "genetics", om de Joden en ongewenste personen in de samenleving massaal te vermoorden.




Dit is precies wat de elite willen doen op een wereldwijde schaal; maken van de 'perfecte race' van de mens zonder gebreken. Dit is ook de reden waarom Planned Parenthood  op armere gemeenschappen is gericht; ze proberen een "superieur ras" te duwen door het elimineren van de wereld van ongewenste geboorten en 'nutteloze eters ".

Rule #3: Unite humanity with a living new language.(Verenig de mensheid met een levende nieuwe taal.) Gezien de Engels taal  vrijwel universeel is, denk ik dat de elite deze, "in de zak" hebben.
Als je nog steeds niet van overtuigd ben van de plannen van de elite dan nodig ik je uit om
het volgende bewijs te bekijken
   


De Illuminatie gamecard
Illuminatie: New World Order (INWO) is een collectie card game (CCG), die werd uitgebracht in 1994 door Steve Jackson Games, op basis van hun originele boxed spel Illuminatie, die op zijn beurt is geïnspireerd op het boek uit 1975 The Illuminatus! Trilogie van Robert Anton Wilson en Robert Shea.

                

Kaarten zijn er in verschillende soorten, waaronder Illuminati, Plots, groepen, Plaatsen, Personalities, Resources en Nieuwe Wereld Orde kaarten. De verschillende kaarten worden bedrukt met twee verschillend gekleurde ruggen en worden gezamenlijk aangeduid als gewoon "Groepen" en "Plots".

Het uitgangspunt is dat je speelt een van de Illuminatie groepen (de adepten van Hermes, de Beierse Illuminatie, de Bermuda Driehoek, de Discordian Society, de Gnomes van Zürich, The Network, de dienaren van Cthulhu, Shangri-La, en de UFO's) gebogen over de wereldheerschappij. U zoekt naar een vooraf bepaald aantal groepen (zoals de Jongen Spruiten (een parodie van de Boy Scouts), de Men in Black, de CIA, enz.) Te controleren en / of aan te vullen om een complot, om uw doel te bereiken voor je tegenstander (s ) .


Maar de vraag is wat heeft dit spel nou te maken met de echte Illuminatie ......
Nou deze card game was uitgebracht in 1995 en bevat  hele interessante concepten
laten we een paar ontleden .

De Meeste opmerkelijke kaarten zijn deze 2 :



















Lijkt dit jou bekend ?? , Ja de aanslag van 9-11-2011 in VS  met de Twintowers en de Pentagon
Nou de vraag is ,hoe konden deze mensen in 1995  dit in perfectie weten.............






Heel veel kaarten zijn al gebeurd , er zijn kaarten die nu zijn aan het gebeuren ,en er zijn
heel veel kaarten die nog moeten gebeuren :




Back to the Topic: 

1 van deze kaarten die ik wil ontleden is deze Illuminati Card # 480 - Solidarity

Natuurlijk het eerste wat opvallend is van deze kaart is hoe beide handen behoren tot het mannelijke geslacht maar afgebeeld wordt als een hetero koppel.

Homoseksualiteit wordt, als iets volkomen normaal in de maatschappij gezien, met behulp van het excuus van "solidariteit", die me doet denken aan een verslag van een gelezen getiteld "Go Gay .... of blut", daar praten ze over hoe het ministerie van Volksgezondheid en Human Services een speciale omgangsregeling heeft besteld voor gehospitaliseerde homoseksuelen als de faciliteiten Medicare of Medicaid fondsen aannemen, of anders zullen ze geen hulp van de overheid ontvangen, allemaal omwille van "solidariteit"





Of deze Illuminati Card #168 - Gay Activists
Tot 1973 werd homoseksualiteit erkend voor wat het is, een ontwikkelingsstoornis. (Zie ook, Gay is niet OK.)
Vervolgens, over 's nachts werd het gedefinieerd als een "lifestyle keuze", een die de overheid, scholen en media actief promoot.

In het leger, moeten soldaten  in nauwe kwartalen met openlijk homoseksualiteit leren leven. Dit is net als geslacht uitgehongerd mannen, laten bivakkeren  met mooie jonge vrouwen. Nee het zal geen invloed hebben op militair vermogen. En, zoals Joe Biden toegaf, de volgende stap is universalisme van het"homo-huwelijk."

Dankzij het feminisme, die in veel opzichten lesbisch is, nadert de dag snel dat heteroseksuelen interesse in het andere geslacht zal verliezen. Zij zullen beslissen dat de andere sekse niets te bieden heeft op het gebied van liefde, huwelijk en gezin. De nieuwe familie model zal bestaan uit alleenstaande ouders of homoseksuelen en het verhogen van de producten van de one-night stands en sperma klinieken.

Het doel van de Illuminati  is om een nieuw moral te definiëren en te manipuleren van mensen door het wegnemen van onze familie identiteit (man, vrouw, zus, broer, vader, zoon, moeder, dochter.) De Illuminati Communistisch Manifest (1848) vermeld in de vernietiging van het gezin als een van haar doelstellingen. 
- Zie meer op: gaypromotionproves
                        illuminati-gay-agenda
                        ILLUMINATI GAME a Plan for Control

Een samenleving is het sterkst wanneer die bestaat uit sterke families en gezinnen waar de ouders
samen bij elkaar zijn en hun kinderen eensgezind normen en waarden kunnen bijbrengen.
En niet een samenleving waar mensen worden gestimuleerd om vooral maar niet te trouwen, seks te hebben met zoveel mogelijk verschillende mensen, geen kinderen te krijgen etc. etc.Het plan is als volgt:
  1. - gezinnen en relaties kapot maken
  2. - een bisexuele cultuur introduceren
  3. - Het promoten van meer vrouwen in de bestuurstop van bedrijven en organisaties.
  4. - promoten van een androgyne levensstijl = reptielengedrag
  5. - lagere chakras openhouden, d.m.v. sexuele manipulaties in het energieveld
  6. - het zwaar promoten van cosmetica voor mannen in alle media.
  7. - legaliseren homoseksualiteit
  8. - bevorderen gay pride parades
  9. - vraag non-discriminatie wetten
  10. - aandringen op adoptie van kinderen homoseksuelen '
  11. - dwingen homoseksuele agenda op scholen
  12. - dwingen "homohuwelijk" op de maatschappij
  13. - eisen overheidsfinanciering om te gaan met verhoogde-homoseksuele gerelateerde sociale problemen.
  14. - het bevorderen van de transgender agenda
  15. - opleggen van een grootschalig verlies van het vrije woord
  16. - verbod counseling voor kinderen in de war door homoseksuele kwesties
  17. - aanval kerken

    Beroemde homosexuele celebrities
De homoseksuele agenda is een egocentrisch set van overtuigingen en doelstellingen bedoeld om te bevorderen van homoseksualiteit en homoseksuele ideologie, samen met de strategieën die worden gebruikt voor de uitvoering van dergelijke. De doelen en middelen van deze beweging onder indoctrineren van studenten in de openbare school, het beperken van de vrijheid van meningsuiting van de oppositie, het verkrijgen van een speciale behandeling voor homoseksuelen, het vervormen van Bijbels onderwijs en wetenschap, en interfereren met de vrijheid van vereniging. 


 

Voorstanders van de homoseksuele agenda zoekt bijzondere rechten voor homoseksuelen die andere mensen niet hebben, zoals de immuniteit van kritiek (zie haatzaaien, hate crimes). Dergelijke bijzondere rechten gaan ten koste van de rechten van het bredere samenleving. De homoseksuele agenda is de grootste bedreiging voor het recht op vrije meningsuiting vandaag.


In 2014, 1 van de topprioriteiten van de homoseksuele agenda is het verbieden van conversie therapie, in het bijzonder voor tieners. Aan de andere kant worden verandering van geslacht
volledig ondersteunt en geadviseerd door artsen en psychologen .

                            
Kim Petras de Duitse jongen die op de leeftijd van 12 uitgeroepen is tot de jongste persoon die een geslacht verandering is gestart. 

Nederland loopt internationaal voorop als het gaat om de positie van homoseksuelen, lesbiennes, biseksuelen en transgenders (LHBT-ers). Toch ligt in eigen land homoseksualiteit onder meer binnen de Turkse, Marokkaanse, Surinaamse als Antilliaanse gemeenschap nog steeds gevoelig en rust er vaak een sterk taboe op. Uit een recent SCP onderzoek bleek dat minder dan een derde van de Turkse en Marokkaanse Nederlanders het goed vindt dat homoseksuelen met elkaar kunnen trouwen en driekwart het een probleem zou vinden als hun kind een partner van hetzelfde geslacht zou hebben.

En voor die groep trekt de Nederlandse regering  800.000 euro uit om homofiel gedrag acceptabel te maken in allochtone kringen, want dat is men toch wat minder “verlicht”.
Er staan allerlei politici en bekende figuren op de bres om homofilie uit te kunnen leven, terwijl er in Rusland en wet is aangenomen om juist minder ruimte aan dit gedrag te geven.........




Wat is de juiste norm? Iedereen moet maar doen wat hij /zij leuk vindt? Dat wordt lastig, dan is sex met dieren, incest en pedofilie ook prima, als je dat nou eenmaal leuk vindt, moet kunnen. Polygamie ook prima, zoals in de islam en onder Mormonen.
De Bijbel is helder op dit punt van sexueel afwijkend gedrag, zie Leviticus 18 en 20, zo schreef Mozes al namens JHWH, de God van Abraham,Isaak en Jacob, zo’n 3300 jaar geleden.
Er is blijkbaar niets nieuws onder de zon en we zien aan de vele gevallen van heterofiel overspel, aan kindermisbruik in de RK-kerk vooral maar ook elders, aan pedofielen verenigingen en toenemend seksueel misbruik via internet, wat voor een zieke zooi, de mensheid wordt tegenwoordig gedefinieerd als zonder moraal of principes.Het is gewoon voor elk mens, met welke persoonlijke strijd dan ook (pedofiel, kleptomaan, pyromaan, heterofiel seksueel overgevoelig, noem maar op) een zaak om hulp te zoeken voor zijn stoornis en het niet accepteren als iets normaal want het is het niet.













            Ksenia Ryzhova zoent Yulia Guschina op het podium bij de wereldkampioenschappen atletiek

Rusland is een leider in afwijzing van de homoseksuele agenda.
Zo verbood Rusland goedkeuring door de Amerikanen als de regering-Obama agressief duwde voor de homoseksuele agenda, en in juni 2013 heeft een huis in het Russische parlement een wet aangenomen om buitenlandse adoptie door homoseksuele koppels of alleenstaande ouders die in een gay huwelijk natie leven te verbieden.
President Barack Hussein Obama en bijna alle Democraat politici pleiten nu voor de homoseksuele agenda, als gevolg van de groeiende financiële macht van de homoseksuele netwerk.
Onder alle liberale overtuigingen, de homoseksuele ideologie is de meest egocentrische of egoïstische - in tegenstelling tot de overgrote liefdadigheid uitgevoerd door kerken, kunnen homoseksuele liefdadigheid worden beschouwd als een contradictio in terminis.



                                                                                      Flip Wilson

                                        
                                                                                                                    Martin Lawrence
In de jaren 1970, komiek Flip Wilson was een van de eerste rechte zwarte mannen om de rol van een vrouw op de televisie af te spelen. Actoren zoals Martin Lawrence, Jamie Fox, Damon Wayans, David Alan Grier en vele anderen hebben ofwel een vrouw of een homoseksuele man minstens een keer in hun carrière gespeeld. Kon de regisseur geen vrouw vinden een om de rol te spelen? Waarom zijn deze mannen gevraagd om jurken te dragen?

                                                            Charles Barkley Draagt Een Jurk In Commercial

Dr Johnson zegt dat vrouwen werd vermannelijkt wat resulteerde in lesbische liefde. Hij gelooft dat veel lesbische vrouwen werden aangerand, mishandeld of getuige van huiselijk geweld door een man ze hielden of vertrouwd.(hmmm klink verdacht bekend...S.B? ) Hij zegt ook dat hij niet gelooft dat iemand homo is geboren. Hij zegt dat het bewijs van dat wordt bevooroordeeld omdat het gesponsord wordt door homoseksuele groepen. Dr. Johnson zegt dat homoseksualiteit is inderdaad een psychische aandoening die kan worden genezen.

Afbeeldingen van homoseksualiteit kan worden gezien op billboard advertenties, commercials, televisie, film en zelfs horen in de muziek. Er werd ook gemeld dat een homo-versie van de King James Bijbel werd uitgebracht. de eerste Homoseksuele KJ bijbel.





Homoseksualiteit wordt openlijk gepromoveerd door de media, muziek artiesten en film acteurs worden gekozen om hun populariteit om de menigte te beïnvloeden, we begrijpen niet hoe onze onderbewust continu wordt aangevallen door deze subliminale beelden.Ook in mode is deze indoctrinatie actief, kleren worden gemaakt uniseks, cosmetica en vrouwen ondergoed worden ook gepromoveerd voor mannen.Waar vroeger vrouwen een decollete hadden is het tegenwoordig ook een mannelijke mode.


In de muziek wereld is het niet meer geheim dat dingen zijn verander ,was begin jaren 80 een genre als hiphop een rebelse poëtisch expressie met grote baggy broeken is het vandaag een freak show met skinny jeans en roze jurkjes .....ook promoten rappers als Young Thug en Baby muziek teksten die homoseksualiteit verheerlijken en goedkeuren . Met New Age artiesten als Lady Gaga of Euro song festival winnaar Conchita Wurst bewijst weer duidelijk hoe ze langzaam terrein zijn aan het winnen.













Meer dan alleen maar om de mensheid te beheersen, het uiteindelijke doel van de duistere krachten achter LHBT, is elke poging van de spirituele mens te verbetering of metafysica verlichting te voorkomen. Maak jezelf niet gek. Het slagen van de NWO is afhankelijk van de sabotage van ons lichaam, dit moet worden bereikt door op verschillende manieren: genetische manipulatie, gemodificeerd voedsel / water, blootstelling aan grote hoeveelheden straling door middel van elektronische apparaten en nog veel meer.




Dit is moeilijk te beseffen als je het menselijk lichaam als een enkele fysieke element ziet, maar volgens Ancient Mysteries, Ayurvedische wijsheid, Egyptische en Babylon occultisme en gnostische geschriften, de mens heeft vier voertuig / lichamen van het leven: Fysiek, Astral, mentale en causale. Ik zal nu niet daarin  gaan verdiepen, maar het bestaan van deze elementen, kan worden gecontroleerd door continu naar balans te zoeken in ons leven.




Maar er is een 5e lichaam, bekend als "Solar Body", die kan worden opgebouwd door zware esoterische disciplines. Er wordt gezegd dat de Avatars, mannen / vrouwen met kosmisch bewustzijn in balans, kunnen deze voertuigen via seksueel ALCHEMIE bereiken: De Tantrische seks aka Maithuna.

Wat bekend binnen occultist kringen, is dat er 3 klassen seksualiteit zijn:
1 - De gewone sex: Beoefend tussen mannen / vrouwen zonder metafysica doeleinden. Beïnvloedt het karma balans / onbalans en de energie die vrijkomt tijdens het orgasme, wordt benut door de natuur.

2 - De infra sex: Beoefend tussen homoseksuelen, pedofielen en andere seksueel gestoorden. Schade toebrengt aan het astrale lichaam en de energie die vrijkomt tijdens het orgasme, ontwikkelt een "negatieve Kundalini" die naar beneden fuseert met lage afmetingen en ontwaakt het bewustzijn in het kwaad.

3 - De supra sex: Beoefend tussen mannen / vrouwen betrokken bij Maithuna (Yogi's, initieert). Stimuleert de liefde tussen het paar, de medeplichtigheid, kan worden gebruikt voor de gezondheid doeleinden, het onderhoud van Chakra's en laat specifieke technieken om het bewustzijn te wekken.

Homoseksuelen kunnen hun Kundalini NIET verhogen. Dat is een feit. Eigenlijk zijn ze in de tegenovergestelde manier van degenen die dat wel willen.Daarom verhogen LHBT de gay agenda:
Om een samenleving van infra-dimensionale personen te creëren, wie lichamen "open deuren" zijn voor lage entiteiten .Door het indoctrineren van de jongeren in homoseksualiteit en de kinderen te slepen naar een homo bevooroordeeld "onderwijs" model, vernietigen ze elke mogelijkheid van een toekomstige wakker generatie.Door het afvuren van de volwassenen met deze enorme hoeveelheid homo-propaganda, politieke en sociale verandering in de richting van "homorechten", worden de menselijke geest verzwakt en de samenleving beland in vrije val. 
Maar de vraag blijft wie heeft belang om ons als zombie te houden en te manipuleren?
Nou deze vraag zal ik in de volgende artikel uitleggen.............

I am not hear to change you mind .......i am here to spark it !!!!



Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

FB groep (Jouw recht van spreken) is een farce.